Support > Bedrijven

Big
Thumb

NDT Society

Inspirerende choreografen, grensverleggende producties, unieke internationale samenwerkingsverbanden en enthousiaste en loyale bezoekers wereldwijd zorgen voor een creatieve en bruisende gemeenschap. NDT vormt de ideale partner voor organisatie...

Inspirerende choreografen, grensverleggende producties, unieke internationale samenwerkingsverbanden en enthousiaste en loyale bezoekers wereldwijd zorgen voor een creatieve en bruisende gemeenschap. NDT vormt de ideale partner voor organisaties die hun filantropische initiatieven willen bekrachtigen of hun marketingstrategie willen aanscherpen. Als u ons een lift geeft en lid wordt van de NDT Society, verbindt u uw organisatie aan de inspirerende, innovatieve en artistieke wereld van een topgezelschap.

In de NDT Society werken we op flexibele en creatieve wijze samen aan uw doelstellingen op het gebied van marketing, branding en/of filantropie. Zo kunt u uw organisatie aan een specifieke voorstelling of internationale tour verbinden, maar ook aan een speciaal onderdeel als transport. Samen innoveren we en bedenken we unieke projecten waar we samen trots op kunnen zijn.

Thumb

Huidige leden van de Society

De leden van de Society Nederlands Dans Theater treffen elkaar tweemaal per jaar op de Society Events en organiseren regelmatig ontvangsten voor hun bedrijf bij een van de voorstellingen. De huidige leden van de Society Nederlands Dans ...

De leden van de Society Nederlands Dans Theater treffen elkaar tweemaal per jaar op de Society Events en organiseren regelmatig ontvangsten voor hun bedrijf bij een van de voorstellingen.

 

Thumb

Lid worden? Neem dan contact met ons op!

U wordt al lid van de NDT Society vanaf € 15.000 per jaar en ontvangt daarvoor o.a.: logovermelding in diverse uitingen, toegang tot NDT's (internationale) bedrijvennetwerk, persoonlijke en exclusieve uitnodigingen voor premieres en af...

U wordt al lid van de NDT Society vanaf € 15.000 per jaar en ontvangt daarvoor o.a.: logovermelding in diverse uitingen, toegang tot NDT's (internationale) bedrijvennetwerk, persoonlijke en exclusieve uitnodigingen voor premieres en afterparty's.

Mocht u meer willen investeren, dan mag u uiteraard meer van ons verwachten. Zoals dat gaat in een goede relatie. We ontmoeten u graag bij een van onze voorstellingen of tijdens een persoonlijk gesprek met Barbara de Heer, Head of Development via 06-15863950 of barbara.deheer@ndt.nl.

Thumb

Founding Partners

Gerrit Zalm, bestuursvoorzitter ABN AMRO: "Kunst en cultuur is een belangrijke pijler in het sponsorbeleid van ABN AMRO. Naast sport en educatie willen wij cultuur aantrekkelijk maken voor iedereen. Het Nederlands Dans Theater past bij ons...

Gerrit Zalm, bestuursvoorzitter ABN AMRO: "Kunst en cultuur is een belangrijke pijler in het sponsorbeleid van ABN AMRO. Naast sport en educatie willen wij cultuur aantrekkelijk maken voor iedereen. Het Nederlands Dans Theater past bij ons, het is een toonaangevend instituut dat nationaal, maar ook internationaal een zeer gevarieerd programma biedt waar jaarlijks tienduizenden mensen van genieten. ABN AMRO kijkt uit naar de samenwerking met het NDT, dat al meer dan vijftig jaar een boegbeeld is voor de Nederlandse kunst."

 

De Founding Partners van Nederlands Dans Theater zijn:

DAMEN Shipyards Group, ABN AMRO, Pon Power, Alcatel-Lucent.

Geef ons een lift!

Twee dansers in duet brengen elkaar tot grote hoogten. Tijdens de lift vertrouwt de danseres volledig op haar partner. Net als onze dansers kennen wij het belang van partnership.

Nederlands Dans Theater (NDT) creëert al decennialang internationaal geroemde producties met de steun van particulieren en het bedrijfsleven. Als u ons een lift geeft en lid wordt van de NDT Society (al vanaf € 15.000 per jaar), verbindt u uw organisatie aan de inspirerende, innovatieve en artistieke wereld van een topgezelschap.

We ontmoeten u graag bij een van onze voorstellingen of tijdens een persoonlijk gesprek met Barbara de Heer, Head of Development via 06-15863950 of barbara.deheer@ndt.nl.