Nieuws & Media > Buitenlandse tournees voor gezelschappen NDT in 13/14

Big

Buitenlandse tournees voor gezelschappen NDT in 13/14

27 Mar 2014

Na uitverkochte voorstellingen in Los Angeles en Berkeley afgelopen oktober en onlangs voor tweemaal 2.500 mensen in het Duitse Baden Baden, treedt NDT 1 deze zomer nog op in Parijs, Londen en Hamburg. Ook NDT 2 gaat nog volop on tour naar Viersen, Aschaffenburg, Bad Homburg, Bregenz, Edinburgh, Marseille en Rome.


Van 10 t/m 21 en 24 t/m 27 juni treedt NDT 1 op in Théâtre National de Chaillot met Memoires d’Oubliettes, Shoot the Moon en Solo Echo. Een week later staat NDT 1 in Sadler’s Well’s in Londen met het dubbelstuk Sehnsucht/Schmetterling (1 t/m 4 juli) en op 8 en 9 juli met hetzelfde programma in de Staatsoper Hamburg.

NDT 2 treedt op in Duitsland met de werken Doze, Shutters Shut en B.R.I.S.A. op 30 apr in Festhallen Viersen, 6 mei in Stadttheater Aschaffenburg en 8 mei in Kurtheater te Bad Homburg. Op 3 mei wordt in het Oostenrijkse Bregenzer Frühling dance festival een variatie hierop uitgevoerd met Shutters Shut, B.R.I.S.A. en Cacti.


De komende maanden is NDT 2 te zien op het Theatre Festival in Edinburgh (29, 30 mei) met I new then, Shutters Shut, Sara en Postscript, op 4 juli in Le Silo in Marseille met Gods and Dogs, Postscript en Cacti, op 9 en 10 juli tijdens het Villa Adriana Festival in Rome met I new then, Shutters Shut, Subject to Change en Cacti en op 17, 18 juli in Griekenland op het Kalamata Festival.


“Unpredictable NDT is memorably modern” LA TIMES 2013


Bekijk hier alle internationale voorstellingen.

Zoek door de 186 nieuwsberichten